Beddelicious ook voor andere maten

Bent je lang of varieert je gewicht vaker dan je lief is? Geen probleem met Beddelicious.

Een veel gehoorde klacht tijdens een vakantie of weekendje weg is een te kort, te smal, te hard of te zacht bed. Lekker een paar dagen weg, maar de nachtrust maakt het een stuk minder leuk. Niet uitgerust, maar juist meer vermoeid kom je terug van iets wat juist extra energie zou moeten geven.
Dat probleem komt niet meer voor bij de diverse slaapsystemen van Beddelicious, waarbij uitzonderlijke maten geen uitzondering meer zijn.
Voor lange mensen kan het best lastig zijn om een passend bed te vinden bij hun lengte. Wat eigenlijk heel  gek is in een land dat bekend staat om de grote hoeveelheid lange mensen. Zo heeft een persoon van 1.90 meter al een matras nodig van 2.10 meter en verstelbaar zelfs van 2.20 meter. Boven de 1.90 meter hebben lange mensen zelfs bedden nodig van 2.30 en 2.40 meter en deze zijn nauwelijks te vinden, behalve bij Beddelicious. Op www.beddelicious.nl/matraswijzer kunt u zien welke maat het beste geschikt is.

Bij Beddelicious houden we niet alleen rekening met de lengte. Ook voor mensen met een maatje meer of iemand met een wisselend gewicht hebben wij een oplossing. Beddelicious heeft een drietal matrassen (Beddelicious Blocks M400 - M500 - M600) ontwikkeld waarin verschillende uitneembare, matrasblokken in zitten. Deze matrasblokken (pocketveermodules) kunnen op maat, speciaal voor jou en je behoeften worden ingesteld. Zo kan bijvoorbeeld ieder matrasblok in soepel, medium, stevig of extra stevig uitgevoerd worden. De uiteindelijk gekozen stevigheid zorgt voor een uniek en persoonlijk slaapcomfort, en past helemaal speciaal bij je eigen lijf.  

Het speciale van deze matrassen is dat ze achteraf nog altijd aangepast kunnen worden, zodat er direct ingespeeld kan worden op de persoonlijke situatie van dat moment. Ook geldt er op deze matrassen een Beddelicious instelgarantie, waarbij het matras na aankoop nog aangepast kan worden.

Ieder lijf is uniek, ook dat van jou. De één heeft brede schouders, de ander juist brede heupen of is twee meter dertig lang. De matrassen van Beddelicious zijn zo in te stellen dat voor iedereen een op maat matras mogelijk is.

Bekijk hier de instelbare Beddelicious Blocks M400, M500 en M600 matrassen.