matraswijzer

  • vraag 1
  • vraag 2
  • vraag 3
  • vraag 4
  • vraag 5

Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht?

Vul dan nu in 5 simpele stappen de matraswijzer in en ontvang het advies dat bij u past.

Wat is uw lengte?

Wat is uw gewicht?

Wat is uw lighouding?

rug

Ik slaap meestal op mijn rug

zij

Ik slaap meestal op mijn zij

buik

Ik slaap meestal op mijn buik

Wilt u of heeft u een verstelbare bedbodem?

ja

Ja

nee

Nee

Heeft u last van allergieën?

ja

Ja

nee

Nee

De maat die u nodig heeft is 90 centimeter breed en 210 centimeter lang (90x210)* en de stevigheid van de matras is medium.

Het advies welke hierboven wordt gegeven is een algemeen advies aan de hand van de matraswijzer. Voor een uitgebreid advies kunt u altijd een afspraak maken bij een van onze dealers.

Onderstaand vindt u alle Beddelicious matrassen die in bovenstaande maat en stevigheid verkrijgbaar zijn. De Beddelicious Euphoria M400 en M500 kunnen volledig worden ingesteld op wensen. Dit kan ter plekke bij u thuis door één van onze dealers gebeuren.

Allergie: Bijna alle matrassen zijn voorzien van afneembare en reinigbare hoezen, die u zelf kunt wassen of kunt laten reinigen. Indien u kiest voor een matras met een afdeklaag van natuurlijke materialen, dan kunt u de matras alleen chemisch laten reinigen.

* Voor de breedte wordt standaard uit gegaan van een 90 centimeter breed, alle Beddelicious matrassen zijn ook verkrijgbaar in 70, 80 en 100 centimeter breed. De M100, M200 en M300 zijn ook leverbaar in 120 centimeter breed.

Matrassen

Instelbare Matrassen